خانه / فوتبال / مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

الف) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار و مهارت شغلی

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار و مهارت شغلی، یکی از روش های معمول اخذ اقامت استرالیا می باشد که بیشترین تعداد متقاضیان از بین سایر ویزاها را به خود اختصاص داده است. دلیل آن نیز این موضوع است که متقاضی با کمترین هزینه ممکن اقامت استرالیا را می تواند اخذ نماید و در آنجا مشغول به کار و زندگی شود. زیرگروه های مختلفی برای این نوع ویزا تعریف شده است که به سه زیرگروه ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۸۹ تقسیم بندی می شود. حداقل امتیاز لازم برای ویزای کار و مهارت شغلی استرالیا امتیاز ۶۰ می باشد که در انتها نحوه امتیازبندی را شرح داده ایم.

 

مهاجرت به استرالیا  از طریق کار، ویزای زیرگروه ۱۸۹:

 

یکی از محبوب ترین و پرتقاضاترین انواع ویزاهای مهارت شغلی برای اقامت در استرالیا می باشد. ویزای زیرگروه ۱۸۹ که به اقامت دائم نیز معروف است به متقاضی این اجازه را می دهد که در هر جای استرالیا به زندگی و کسب و کار بپردازد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار، ویزای زیرگروه ۱۹۰:

بعد از ویزای ۱۸۹ این ویزا رتبه دوم از نظر محبوبیت را در بین متقاضیان به خود اختصاص داده است، شرایط بعد از اخذ ویزا بدین شکل است که متقاضی از ۲ سال اقامتی که به وی داده می شود و یکی از ایالت ها نیز اسپانسر وی شده (امتیاز اسپانسری در این نوع ویزا ۵ امتیاز می باشد) باید یکسال از این ۲ سال اقامت را کار کند که بتواند درخواست اقامت دائم را بدهد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار، ویزای زیرگروه ۴۸۹:

این نوع ویزا اندکی حق انتخاب متقاضی را محدودتر کرده است به نحوی که یکی از ایالت ها اسپانسر متقاضی شده (امتیاز اسپانسری در این نوع ویزا ۱۰ امتیاز می باشد) و اقامت ۴ ساله نیز به شخص تعلق می گیرد. در این نوع ویزا متقاضی باید از ۴ سال اقامتش، ۲ سالش را کار کرده باشد که بتواند درخواست اقامت دائم دهد.

انواع امتیازها در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

امتیاز سن:

۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز

۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز

۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز

۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

 

 

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

-نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز

-نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز

-نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

 

سابقه کاری در استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز

۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز

۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز

۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

 

سابقه کاری در خارج از استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز

۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز

۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

 

مدارک تحصیلی در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

-مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز

-مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز

-مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

 

 

تحصیل در استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز

۲ سال تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

 

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

داشتن یك سال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

 

امتیاز همسر در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

*برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

۱-همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد.

۲-حداقل یکسال سابقه کار مرتبط با بیمه داشته باشد.

۳-شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

*برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

 

مهاجرت به استرالیا

ب) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری:

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، یکی از مطمئن ترین راه های اخذ اقامت استرالیا می باشد که پروسه آن به طور متوسط در مدت زمان یکسال به نتیجه می رسد، برای این نوع ویزا زیرگروه های مختلفی تعریف شده است. انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا به ویزای زیرگروه ۱۸۸- زیرگروه ۸۸۸ و زیر گروه ۱۳۲ تقسیم بندی می شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه ۱۸۸:
در این نوع ویزا ابتدا اقامت ۴ ساله به متقاضی تعلق می گیرد که در صورت رعایت شروط مشخص شده می توان پس از مدت زمان ۴سال درخواست اقامت دائم از طرف متقاضی صورت پذیرد.

 

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای زیرگروه ۱۸۸:
– سن متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد
– گردش مالی ۵۰۰ هزار دلاری در مجموع ۲ سال مالی گذشته
– حداقل سرمایه فرد و همسرش ۸۰۰ هزار دلار بوده و متعهد شود که این مبلغ را به استرالیا انتقال دهد
– تعهد راه اندازی بیزنس تا حداکثر ۲ سال بعد از ورود به استرالیا
امتیازات مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای زیرگروه ۱۸۸:
– اقامت ۴ ساله به تمامی اعضای خانواده متقاضی (همسر و فرزندان)
– اجازه کار و زندگی در هر جای استرالیا
– امکان دست یابی به اقامت دائم استرالیا و پس از آن اخذ کارت شهروندی

 

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه ۸۸۸:
این ویزا مرحله دوم ویزای زیرگروه ۱۸۸ می باشد که از ابتدا اقامت دائم محسوب می شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه ۱۳۲:
این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت های بزرگ می باشد. متقاضیانی که متعد شده اند پس از ورود به استرالیا مبلغ ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا را وارد خاک استرالیا نمایند.

امتیازات مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری برای ویزاهای زیرگروه ۸۸۸ و ۱۳۲:
– امکان اقامت و راه اندازی کسب و کار در هر جای استرالیا بصورت دائم
– برخورداری از تحصیل رایگان برای همه اعضای خانواده
– برخورداری از مراقبت های پزشکی رایگان
– برخورداری از بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا

-درخواست کارت شهروندی و پاسپورت استرالیا

 

 

ج) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی:

ویزای ازدواج استرالیا برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم استرالیا، قصد زندگی در استرالیا را داشته باشند.

متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج استرالیا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد

همچنین باید از سمت دو طرف مشخص شود که هدف آن ها قصد اخذ اقامت استرالیا نبوده است و بصورت واقعی قصد زندگی دارند.

 

د) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین:

ویزای والدین استرالیا مخصوص والدینی است که فرزندشان یا شهروند استرالیا می باشد و یا مقیم دائم استرالیا و همچنین متقاضی باید شرایط تراز خانواده را دارا باشد.

 

ه) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای فرزندان

 

افرادی که حداقل یکی از والدین‌شان شهروند استرالیا یا مقیم دائم استرالیا باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند
جهت کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط اقامت استرالیا ۲۰۱۸ می توانید با ما در موسسه حقوقی رادیو وکالت در تماس باشید.

 

http://legalholding.ir

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

حوزه های کار در آشپزخانه

حوزه های کار در آشپزخانه حوزه-های-کار-در-آشپزخانه در این مقاله به حوزه های کار در آشپزخانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *